In etsstijl bewerkte afdrukken.

Etsen in pasteltinten, aquarel en zwart wit

Als u iets anders wilt dan een foto, hoe mooi ze ook zijn, kunt u ervoor kiezen om een foto in etsstijl te kiezen. Een foto is langs digitale weg bewerkt tot een pentekening achtige prent. Bij sommige etsen zijn pasteltinten of aquarel kleuren toegevoegd maar op verzoek kan een bepaalt werk ook speciaal voor u aangepast worden in zwart wit, aquarel of pasteltint.

Klik op een werk hieronder en bekijk de afdrukmogelijkheden van Canvas tot fotobehang en geef uw kamer of kantoor een unieke uitstaling met iets bijzonders aan de muur.

Vanaf de Lekkeresluisbrug in Amsterdam heeft u zicht op de Brouwersgracht en de Prinsengracht met misschien wel de meest karakteristieke grachtenpanden van Amsterdam. Deze naar zwart wit ets print omgezette foto brengt u terug in de sfeer van de 17de eeuw.

Ga naar bestelpagina Zicht vanaf de Lekkeresluisbrug Amstrerdam

Aan de Lange Voorhout in Den Haag is het statige Hotel Des Indes gevestigd. Deze naar zwart wit omgezeten prent laat de sfeer van dit gebouw tot leven komen.

Ga naar bestelpagina Hotel Des Indes Den Haag

Keer terug naar de Gouden eeuw met deze in etsstijl omgezetten prent van de Amsterdamse grachten bij de doorkijk naar de Amsterdamse Zeedijk.

Amsterdamse grachten in etsstijl

De Oostpoort in Delft. Deze prent is digitaal omgezet naar ets stijl. Hiermee is iets unieks ontstaan.

Oostpoort Delft in ets stijl.

Misschien wel de bekendste kerktoren van Amsterdam. Bekend uit het dagboek van Anne Frank maar ook door de prachtige ligging binnen de grachtengordel van Amsterdam. Door het gebruik van speciale technieken is deze foto bewerkt tot een prent dat lijkt op een pentekening. Door deze techniek ontstaat een unieke prent die elke ruimte een bijzondere uitstraling zal geven.

Westertoren Amsterdam.

De Nieuwe Kerk in Den Haag uitgevoerd in een etsstijl prent met een aquarel tint. De Nieuwe Kerk werd gebouwd tussen 1649 en 1656 nadat de grote kerk te klein was geworden.

Nieuwe Kerk in Den Haag in Etsstijl.

Met deze naar ets stijl omgezette prent van het Stadhuis van Delft haalt u iets unieks in huis.

Stadhuis Delft in ets stijl.

De Magere Brug in Amsterdam. Deze dubbele ophaalbrug verbind de beide kades van de Amstel in het centrum van Amsterdam. Deze naar etsstijl omgezette prent zet de Magere brug in een oud Hollandse sfeer.

Magere Brug, Amsterdam

Misschien wel het meest iconische bouwwerk in Den Haag. De Passage, het ontwerp in expressionistische stijl uit 1885 is het oudste nog bestaande winkelcentrum van Nederland. Met deze naar Etsstijl omgezette prent heeft u iets unieks in huis.

Ga naar bestelpagina Passage Den Haag in Ets print

De Oude kerk aan de Amsterdamse Oudezijds Voorburgwal ingesloten door oude grachtenpandjes is alles wat Amsterdam tot de mooiste stad van de wereld maakt. Deze in fijn lijnenspel omgezetten zwart wit prent geen de sfeer van het oude Amsterdam weer.

Ga naar bestelpagina Oude kerk Amsterdam in zwart wit tekenprint

Deze prent van het Witte Huis in Rotterdam heeft met zijn in etsstijl en met pasteltinten uitgevoerde creatie een unieke uitstraling gekregen.

Het Witte Huis Rotterdam in pasteltint en etsstijl.