Wildlife aan de muur.

Wildlife foto aan de muur

Een Leeuw, een Wolf of Aap, met een wildlife foto aan de muur heeft u iets speciaals aan de muur. Als fotobehang of fotoprint in lijst. groot of klein, de mogelijkheden om een ruimte te decoreren zijn bijna oneindig. Laat u iinspireren en verrijk uw interieur met een stukje wildlife als wanddecoratie.

De rode brulaap is de grootste van de negen brulapen soorten. Ze danken hun naam aan de roodbruine vacht, die soms ook donkerbruine delen bevat. Ze leven vergelijkbaar met de zwarte brulaap in groepen van ongeveer 10 stuks en kunnen ook een enorme keel opzetten. Deze foto heeft een speciale sfeer gekregen door dat hij naar bijna zwart wit is omgezet. Door het kleine beetje kleur dat er in is gelaten ontstaat een bijzondere sfeer.

Portret van Rode Brulaap in bijna zwart wit

Oog in oog staan met een Wolf blijft een unieke ervaring. Ondanks dat onze trouwe viervoeter de Hond nauw verwant is aan de Wolf wordt een ontmoeting heel anders ervaren.

Oog in oog met de Wolf

Het zou zo een selfie kunnen zijn deze portretfoto van een Giraffe. Maar hij was zeer nieuwsgierig naar mijn Canon R5 en kwam met zijn neus bijna in de lens.

Portret van een Giraffe.

Met dit portret van de Europese Wolf wil ik laten zien dat de Wolf een prachtige verschijning in de natuur is.

Portret van de Europese Wolf

De leeuw wordt "koning van de jungle" genoemd vanwege zijn imposante, majestueuze houding en vanwege zijn luide gebrul dat angst oproept, evenals vanwege zijn koninklijke manen. Dit indrukwekkende dier heeft een groot vermogen om de kudde te domineren en is het grootste roofdier in de voedselketen.

Portret van Leeuw.

De Leeuw, deze grote katachtige is niet voor niets de koning van de jungle.

Portret van de Leeuw

De Filipijnse zeilagame komt alleen op de Filipijnen voor. Hier leeft hij in tropische wouden waar veel water te vinden is. Deze agame is een omnivoor. Hij eet graag fruit, bladeren en bloemen, maar ook insecten en andere kleine dieren.

Filipijnse zeilagame.

De Westelijke gorilla hoort tot de orde van Primaten en de familie van de Mensachtige.

Portret Westelijke gorilla.

Deze foto van een Rode Brulaap is omgezet naar een bijna zwart wit foto. Doordat er nog net een beetje kleur inzit geeft deze foto een aparte sfeer.

Rode Brulaap in bijna zwart wit

Koning van de jungle of gewoon een grote kat? In elk geval is de Leeuw de grootste katachtige en behoort dit roofdier tot de familie van de brulkatten.

De Leeuw, koning van de jungle.

Rode brulaap leeft in de tropische regenwouden in Zuid-Amerika en zoals de naam al zegt, bekend om het luide gebrul.

Portret van Rode Brulaap