Een foto in Retro style of Vintage look met of zonder lijst.

foto in vintage look of retro style

Een nieuwe foto alsof hij 100 jaar oud is. Met een foto in vintage look geeft u uw inrichting misschien wel juist die sfeer die het nog nodig had. De retro style van de foto is met moderne technieken tot stand gekomen waarbij de uitstraling van een oude foto het uitgangspunt is geweest. U kunt ook Contact opnemen voor speciale wensen in deze stijl.

Den Haag Vintage look

De Hofvijver met het Binnenhof in Den Haag weergegeven als oude foto van Den Haag.

Hofvijver Den Haag in Vintage look.
Hofvijver en Binnenhof Den Haag in vintage look

Het Smidswater in Buurtschap 2005 in het centrum van Den Haag met de brug naar de Maliestraat weergegeven in de style van een vintage look.

Smidswater Den Haag in Retro style.
Smidswater Den Haag in retro style

Het Binnenhof met de Ridderzaal is al eeuwenlang het middelpunt is van de Nederlandse politiek en staat in de top 100 van Nederlandse rijksmonumenten.

Binnenhof met Ridderzaal Den Haag in retro style.
Binnenhof met Ridderzaal Den Haag in retro style

Aan de Haagse Hofvijver ligt niet alleen het Binnenhof maar ook de Gevangenpoort. De Gevangenpoort is een middeleeuwse gevangenis in Den Haag en sinds 1882 een museum. Deze nieuw gemaakte foto heeft door de sepia tones een Vintage foto look gekregen.

De Gevangenpoort met de Hofvijver in vintage look.
Gevangenpoort Den Haag in retro style

Het Sweelinckplein in de Haagse wijk Duinoord met zijn karakteristieke herenhuizen in Neorenaissancestijl. De vintage look past hier goed bij dit mooie plein in Den Haag.

Sweelinckplein in retro style.
Sweelinckplein Den Haag in vintage look

Ga terug in de tijd met deze retro style foto van de Passage in Den Haag, het oudste nog bestaande winkelcentrum van Nederland.

Passage Den Haag in Retro style.
Passage Den Haag in vintage look

Aan de Paviljoensgracht 51-125 in Den Haag ga je terug in de tijd. Het Heilige Geesthofje met een binnenplein en poortgebouw met regentenkamer stampt uit 1647. Helaas is het niet toegankelijk voor publiek maar tijdens open monumentendag of met een stads excursie is het te bezoeken.

Het Heilige Geesthofje in Den Haag.
Hofje het Heilige geest Den Haag in vintage look

Voor verzekeringsmaatschappij De Nederlanden van 1845 ontwierp Hendrik Petrus Berlage het vrijstaande kantoorpand aan de Groenhovenstraat in Den Haag. Het oorspronkelijke ontwerp uit 1921 kende 3 verdiepingen waarvan er maar 2 werden gebouwd. De derde verdieping werd in 1954 door architect C.M. Kranenburg in dezelfde stijl en naar het oorspronkelijke ontwerp van H.P. Berlage aangebracht.

Kantoorgebouw De Nederlanden van 1845 H.P. Berlage.
De Nederlanden van 1845 in vintage look

Amsterdam in retro style

De Reguliersgracht in Amsterdam staat bekend om zijn 7 bruggen. Hier gefotografeerd bij de Prinsengracht. De tijd heeft hier stil gestaan en deze in vintage look gemaakte oude foto geeft je het idee van hoe het in de middeleeuwen was.

Reguliersgracht met 7 bruggen.
Reguliersgracht met 7 bruggen in vintage look

Er is geen brug over de grachten in Amsterdam die niet vol staat met geparkeerde fietsen. De brug is de ideale fietsenstalling omdat je de fiets goed aan de brug op slot kan zetten. In deze in oude foto stijl gemaakte foto is het net of het altijd al zo is geweest.

Fietsen op een Amsterdamse brug.
Fietsen op Amsterdamse brug in vintage look

Amsterdam staat bekend om zijn grachten en zijn bruggen die de grachtengordel toegankelijk maken. In deze nostalgische foto zijn de bruggen bij de Keizersgracht en de Reguliersgracht in retro style gefotografeerd.

Bruggen over de Amsterdamse grachten.
Grachtengordel Amsterdam in vintage look

Brug 226 de enige brug over de Groenburgwal in Amsterdam. De ophaalbrug met de naam Staalmeestersbrug in het centrum van Amsterdam is op deze foto in retro style gemaakt.

Staalmeesterbrug in Amsterdam in retro style.
Staalmeesterbrug Amsterdam in vintage look

Delft als oude foto weergegeven

De Sint Jorisbrug over de Kolk in Delft is vernoemd naar de naburige Sint Joriskapel. Deze gemetselde boogbrug met ijzeren balusterleuningen is een rijksmonument Rce:12290. Door de vintage look geeft het de sfeer van een oude foto uit Delft.

Sint Jorisbrug Delft.
Sint Jorisbug over de Kolk in Delft vintage look

De Paardenmarkt in Delft heeft naast het Hofje van Pauw en het Hofje van Gratie aan de van der Mastenstraat ook dit historisch pand met trapgevel als bezienswaardigheid.

Historisch pand met trapgevel Paardenmark Delft.
Trapgevel aan de Paardenmarkt Delft in vintage look