De Mooiste plekjes van Nederland voor u gefotografeerd.

Nederland op zijn mooist met als opdracht dat de foto geschikt moet zijn om op groot formaat afgedrukt kan worden zodat het als groot formaat foto geschikt is om al dan niet ingelijst uw muur kan decoreren. Met die opdracht ben ik op pad gegaan.

Kies uit Canvas (ook voor buiten), fotoprint, print op doek, artistiek HD metaal, aluminium, acrylglas, fotobehaag, xpozer of een ronde print. Klik op een foto en bekijk alle mogelijkheden. Ook is er de mogelijkheid om de foto ingelijst te krijgen. Voor speciale wensen kunt u altijd Contact opnemen.

Tijdens een winterse ochtendwandeling, als de dauw nog op de bladeren zit en een dun laagje ijs de sloten bedekt, is het net of de natuur nog wakker moet worden. Het juiste moment om te fotograferen.

Ochtendvorst in het abtswoudse bos bij Delft.

De twee bomen zijn kenmerkend voor het natuurgebied Lentevreugd tussen Wassenaar en Katwijk. Deze zonsopkomst was een moment om van te genieten.

Zonsopkomst bij Lentevreugd in Wassenaar.

De Zeeuwse kust met de kenmerkende houten paaltjes als golfbreker. Deze zonsondergang is gefotografeerd bij Westkapelle.

Zonsondergang in Zeeland.

De omgekeerde Nederlandse vlag tussen de Molens getuigd van een stil boeren protest in een Nederlands landschap.

Stil boerenprotest in Nederland.