Delft in het groot bij u aan de muur.

Posters van Delft

Het historische centrum van Delft als Poster, foto behang of ingelijste foto maakt elke muur tot een bijzondere wand. Of het nu om een kantoorruimte, slaapkamer of woonkamer gaat uw interieur krijgt hiermee een persoonlijke uitstraling.

Kies uit Canvas (ook voor buiten), fotoprint, print op doek, artistiek HD metaal, aluminium, acrylglas, fotobehaag, xpozer of een ronde print. Klik op een foto en bekijk alle mogelijkheden. Ook is er de mogelijkheid om de foto ingelijst te krijgen. Voor speciale wensen kunt u altijd Contact opnemen.

Aan het Sint Agathaplein is een steegje dat de Oude Delft met de Phoenixstraat verbind. Lopend langs het Prinsenhof waan je je in de Middeleeuwen.

Steeg naast de Prinsenhof in Delft.
steegje Prinsenhof Delft

De Grote Mark in Delft wordt gedomineerd door de Nieuwe kerk en het Stadhuis van Delft. Dit historische bouwwerk werd voor het eerst in 1200 gebouwd. Na een brand in 1536 en 1618 werd het herbouwd naar een ontwerp van Hendrick de Keyser.

Stadhuis Delft.
Stadhuis Delft

Zo moet het er in de middeleeuwen hebben uitgezien. De Oude kerk in Delft zichtbaar boven de Visbanken. Gezien vanaf de achterkant van het stadhuis van Delft.

Zicht op de oude kerk in Delft met de Visbanken.
Oude kerk en Visbanken in Delft

De Boterbrug in Delft met de doorkijk naar de achterkant van het stadhuis uitgevoerd in zwart wit.

De Boterbrug in Delft in zwart-wit.
Boterbrug Delft